fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Alicante

Las Colinas Golf & Country Club

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 7.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. delt lejlighed med 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Mulighed for long stay

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Las Colinas Golf & Country Club er det perfekte sted for golf og afslapning. Beliggende midt i Spaniens hurtigst voksende golfdestination tilbyder det luksuriøse villaer og lejligheder, der ligger på bakkeskråninger med udsigt over Middelhavets skovområder og Mar Menor, samt en mesterskabsgolfbane designet af Cabell B. Robinson. Omgivet af naturskønhed ligger Las Colinas Golf & Country Club ideelt for at nyde en af Spaniens bedste golfbaner. Med 2- og 3-soveværelseslejligheder og -villaer er Las Colinas Golf & Country Club perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter en kort pause eller et længere ophold, tilbyder dette moderne og veludstyrede resort adgang til alt, hvad Las Colinas Golf & Country Club har at byde på. Alle lejligheder og villaer har et fuldt udstyret køkken, wifi, aircondition, tv med internationale kanaler og parkeringspladser.

Golfbanerne

Las Colinas Golf & Country Club har en fantastisk par-71, 18-hullers mesterskabsbane, der strækker sig over dalen og naturligt integreres i landskabet. Bredden af dens fairways, designet af dens store bølgede greens og de talrige teesteder på hvert hul giver det stor alsidighed og gør det egnet til professionelle konkurrencer, samtidig med at det også tilbyder enhver spiller en behagelig og sjov spiloplevelse. Der er også veludstyrede øvefaciliteter for golfspillere i alle aldre og alle niveauer af spilfærdigheder, hvor du kan finpudse dine evner på en rummelig driving range med gratis pyramider af golfbolde klar til din opvarmning og øvesessioner. Las Colinas er rangeret som en af de bedste baner på Costa Blanca.

Restaurant & Barer

UNiK Café er beliggende i klubhuset på Las Colinas Golf & Country Club. Denne fantastiske moderne restaurant har en spændende international menu med friske ingredienser, der frister dine smagsløg. Den elegante indretning skaber en meget afslappet atmosfære, og med udsigt over søen på det 18. hul er det perfektion. Morgenmad, frokost og middag kan bestilles her, lige fra tapas og sandwiches til skaldyrsretter. Glass Bar er perfekt til en cocktail eller en øl efter en dag på golfbanen. Den åbne bar giver dig mulighed for at nyde det dejlige middelhavsklima og slappe af, mens solen går ned.

Spa & Fritid

Et fuldt udstyret fitnesscenter, tennisbaner, cykeludlejning og adgang til strandklubben er nogle af de andre aktiviteter på resortet. Derudover en stor udendørs pool hvor du kan slappe af i solen efter en runde golf.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. delt lejlighed med 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter i lejlighed inkl. 4 x greenfeeDelt lejlighed v/4 personer
1 mar. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 7.995,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 7.595,-
1 jul. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 7.995,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 7.595,-
Kun 45 minutter fra Alicante Airport er Las Colinas Golf & Country Club klar til at give dig en mindeværdig golfferie.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Las Colinas Golf & Country Club

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?