fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Alicante

Oliva Nova Beach & Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oliva Nova Beach & Golf Resort har en fantastisk beliggenhed lige ved stranden og danner den perfekte ramme om en afslappende golfferie under den spanske sol.

Dette fantastiske firestjernede resort er fyldt med underholdning, også når der ikke spilles golf; om du ønsker at ligge ved den smukke laguneformede pool, tage en solseng på stranden eller forkæle dig selv i spaen, så er Oliva Nova det ideelle rejsemål for din golfferie.

Begrænset af kilometer efter kilometer af uberørt strand og klitter har det altomfattende Oliva Nova-resort alt, hvad der kræves på stedet for at garantere en fantastisk afslappende ferie for både fritids- og golfferier.

Under den skønne blå himmel er resortet krydret med appelsinlunde og frodige grønne haver, hvilket får det til at føles smukt isoleret og privat. Alle 242 elegante suiter er indrettede på en enkel og smagfuld måde og er møblerede med kvalitetsmøbler i moderne stil.

Små detaljer, der gør en stor forskel, bliver fremhævet på Oliva Nova, hvor det omsorgsfulde og opmærksomme personale vil bestræbe sig på at sikre, at du får mest mulig glæde under din golfferie.

Golfbanerne

Muligheden for at spille på en bane designet af Seve Ballesteros er en oplevelse, du ikke må lade gå forbi. Den femdobbelte majorvinder revolutionerede golfsporten med sit utrolige korte spil på banen og sin karisma uden for banen. Oliva Nova Golfbane var et design, han var særligt stolt af, og det er meget let at se hvorfor. Banen er en klassisk resortbane og har ikke mindre end 15 huller med vandhazarder, hvilket gør banen meget æstetisk tiltalende.

Seve Ballesteros har formået at skabe 18 huller, der er interessante og udfordrende for spillere på alle niveauer. Det relativt jævne terræn gør banen til en nem gåtur.

Før runden er der mulighed for at finpudse dine færdigheder på nogle af de bedste træningsfaciliteter i landet. Rangen har 25 kunstige måtter og et græsområde, der kan rumme 40 personer. For dem, der vil øve deres pitching og putting, er der også en kort 5-hullers, par 3-bane, ideel til at indstille dine wedges. Komplekset har også en fremragende golfskole, hvis flersprogede hold af akkrediterede PGA-professionelle bruger det nyeste og bedste udstyr for at hjælpe med at forbedre færdighederne hos alle golfspillere, fra nybegyndere til eksperter. Når du har afsluttet din runde, venter det stilfulde og luksuriøse klubhus. Klubhuset er perfekt placeret med udsigt over 1., 8. og 10. tees, så du kan nyde solen med en øl, mens du nyder den fantastiske udsigt.

Dette anlæg er klart et af de bedste steder for grupper og PRO-ture grundet de gode træningsfaciliteter.

Restaurant & Barer

Hos Oliva Nova Beach & Golf Resort bliver du forkælet med et stort udvalg af restauranter og barer, der matcher resortets luksuriøse omgivelser. Resortet byder på et bredt udvalg af mad- og drikkevarer, der tilfredsstiller enhver gæst, uanset om du er til fine dining, afslappede måltider eller forfriskende drinks.

Restauranter
El Olivo Restaurant:
Nyd en udsøgt kulinarisk rejse på El Olivo Restaurant, hvor de dygtige kokke serverer en menu inspireret af Middelhavets rige traditioner. Her får du friskfanget fisk, lokalt dyrkede grøntsager og udsøgte vine, alt sammen serveret i en elegant atmosfære.

Aura Restaurant:
For dem, der søger en mere afslappet men stadig raffineret oplevelse, tilbyder Aura Restaurant en varieret menu med både lokale og internationale retter. Denne restaurant er perfekt til en hyggelig middag med gruppen eller en romantisk aften med udsigt over golfbanen.

La Pergola:
Perfekt beliggende ved poolen, tilbyder La Pergola på lette måltider, snacks og forfriskende drikkevarer hele dagen. Nyd en lækker salat, en saftig burger eller en eksotisk cocktail, mens du slapper af i solen.

Barer

The Golf Club Bar:
Efter en dag på golfbanen er The Golf Club Bar det perfekte sted at slappe af med en drink. Vælg mellem et bredt udvalg af cocktails, vine og øl, mens du nyder den smukke udsigt over golfbanen.

The Beach Bar:
Med en perfekt placering direkte på stranden tilbyder The Beach Bar forfriskende drikkevarer og lette snacks i en afslappet atmosfære. Her kan du nyde en kold drink, mens du lytter til bølgernes skvulpen.

Spa & Fritid

På Oliva Nova har du et topmoderne Technogym med al den nyeste udstyr til en grundig træning.
Spa- og sundhedscentret har alle tænkelige faciliteter for at sikre afslapning for dig, herunder en infinity pool, sauna, dampbad, tyrkisk bad, jacuzzi og solarium, mens diverse behandlinger som massage, hydroterapi og balneoterapi kan sætte den sidste prik over i´et.
På resortet finder du også et omfattende padelanlæg med 7 baner og toptrænere.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
8 sep. 2024 - 12 jun. 2025fra DKK 9.595,-
Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger ved Costa Blanca, på den smukke kystlinje i Valencia-regionen i Spanien. Resortet er beliggende i byen Oliva, mellem de populære feriedestinationer Gandia og Denia. Det er omgivet af uberørt natur og har direkte adgang til en dejlig sandstrand, hvilket gør det til et ideelt rejsemål for dem, der ønsker at nyde solen og havet. Oliva Nova Beach & Golf Resort, ligger cirka 100 kilometer nord for Alicante lufthavn. Turen fra Alicante lufthavn til Oliva Nova Beach & Golf Resort med bil er cirka 1 time.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Oliva Nova Beach & Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?