fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Italien - Rom

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.195,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 1 x velkomstmiddag, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Sheraton Parco de’ Medici Rome Hotel, et 4-stjernet hotel åbnet i 1992, tilbyder ikke kun luksuriøs overnatning, men også en unik placering perfekt for både golfspillere og ikke-golfspillere. Med 782 værelser og fremragende faciliteter er hotellet et ideelt valg for både grupper og par, der ønsker at kombinere sport og sightseeing nær Italiens hovedstad.

Golfbanerne

Parco de’ Medici Golf Club råder over 27 huller fordelt på 80 hektar, der byder på en fornøjelig golfrunde. Mesterskabsbanen har tidligere været vært for European Ladies Italian Open tre gange. Nyd den fantastiske udsigt over grønne fairways og idylliske søer under din runde. Blue Course Blue Course er den mest udfordrende af de tre sløjfer på resortet og med sine 2.973 meter også den længste. Banen prydes af flere søer, som ikke kun forskønner landskabet, men også udgør udfordrende forhindringer. Når du går op ad den sidste fairway, kan du bemærke resterne af en gammel romersk bosættelse, der tilføjer en unik historisk dimension til spillet. White Course White Course strækker sig over 2.797 meter og kan også prale af en imponerende historisk anekdote; banen dækker jord, der var det foretrukne jagtområde for pave Leo X i det 15. århundrede. I dag udgør banens vandhazarder, som indskrænker mange af hullerne, en alvorlig trussel mod scorekortet. Red Course Red Course er den korteste på Parco de’ Medici og måler beskedne 2.565 meter, men er måske den mest interessante af resortets tre sløjfer. Ligesom med de blå og hvide baner har det italienske designteam konsulteret den amerikanske arkitektoniske legende Peter Fazio for at skabe en fremragende lille bane, der vil udfordre golfspillere til at bruge hver eneste jern i bagen. Besøg Parco de’ Medici for en uforglemmelig golfoplevelse, hvor hver bane byder på unikke udfordringer og historiske fortællinger, der vil berige din runde og teste dine færdigheder på de smukt designede baner.

Restaurant & Barer

Hotellets gæster kan nyde en afslappet frokost i klubhusets restaurant eller vælge en mere formel middag i en af de to hovedrestauranter. Efter middagen kan gæsterne tage til klubhusets bar og nyde en forfriskende drink, mens de lytter til musik og nyder den italienske gæstfrihed.

Spa & Fritid

Hotellets faciliteter inkluderer to udendørs swimmingpools, fitnesscenter og et tyrkisk bad, der tilbyder perfekte muligheder for afslapning og velvære.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 1 x velkomstmiddag, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 maj 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 8.695,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 8.195,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 8.695,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 8.195,-
Med kun 12 km til Roms centrum tilbyder Sheraton Parco de Medici en ideel base for at udforske Italien og nyde en af Europas fineste byer.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?