fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Mauritius

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

4/5

Golfpakker med prisgaranti

10 overnatninger fra DKK 20.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 1 runde golf dagligt, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
1 runde golf dagligt
Banetype: Park
Bo på banen
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Skåret ind i det robuste savannaland på den sydvestlige kyst af Mauritius, mellem bjerg og hav, overser Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel de klare blå farvande i Tamarin Bay og strækker sig over 200 smukke hektar ved foden af det majestætiske Rempart Mountain. Tamarin Bay er også et delfinsanctuary, så du kan komme og opleve den unikke skønhed af disse utrolige dyr, der danser rundt i lagunen. Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel er et iøjnefaldende 50-værelses, 4-stjernet plus boutique-hotel, der ligger i smukke naturlige omgivelser. Det tilbyder gæster fred og ro, mens det spændende udvalg af golf- og spa-pakker og all inclusive, forbedrer oplevelsen af at bo her. Værelserne er designet med en fusion af afrikanske og mauritiske træk, hvor private balkoner eller rummelige terrasser tilføjer en ekstra hjertelig dimension til opholdsområdet. Moderne luksusgoder gør også disse værelser til et fantastisk sted at slappe af og koble af. Du finder aircondition, twin- eller king-size senge, LCD-fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspillere, minibarer, internetforbindelser og iPod-dockingstationer, alt sammen for at sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt.

Golfbanerne

Tamarinas fantastiske mesterskabsbane, som er højt vurderet på Mauritius, snor sig hen over det robuste savannaland og er omkranset af modne træer og krydses af Rempart-floden. Den er designet af Rodney Wright, der har designet mange fine baner i Fjernøsten og Hawaii. Hullerne er specielt designet til ikke kun at give en stor udfordring – med en blanding af birdie-huller og længere par-4-huller – men også for at give spektakulær udsigt til Mount Rempart, det majestætiske bjerg og Tamarin Bay. Banen har fire par-3-huller, fire par-5-huller og ti par-4-huller og kan strækkes til 6.765 meter, men der er fem sæt tees, så den henvender sig til golfspillere på alle niveauer. Græsserne er bygget efter USGA-specifikationer, og der er specielt importeret turf på tees, fairways og greens, hvilket giver fantastiske forhold året rundt. Der er også en fantastisk 300 meter lang træningsbane med store putting-greens og chipping- og bunkersfaciliteter. På grund af klimaet og terrænets karakter opfordres golfspillere til at bruge golfvogne og udnytte de fire miles lange golfvogneveje på banen. Der er også en opfriskningsvogn samt en halvvejsstation, hvor golfspillere kan få snacks. Der er også en golfklub med træningsafdeling med gode undervisningspakker og avanceret videovurdering til rådighed fra fagfolkene.

Restaurant & Barer

Restauranten i klubhuset, le Dix-Neuf, har åbent syv dage om ugen og serverer fremragende morgenmad og frokost hver dag. Lette snacks er også tilgængelige indtil tidlig aften. Derefter er der La Madrague Restaurant og La Plage, som tilbyder spektakulær udsigt over Tamarin Bay, der er berømt for surfing og delfiner. La Madrague er kendt for sin friske seafood-menu, som serveres hver dag.

Spa & Fritid

Nyd stranden eller den lækre swimmingpool ved Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel. Forkæl dig selv med en af de luksuriøse spa-behandlinger for total afslapning og velvære.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 1 runde golf dagligt, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
10 nætter inkl. 1 runde golf dagligtDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 7 maj 2024fra DKK 24.795,-
8 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 21.395,-
1 jun. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 20.795,-
1 okt. 2024 - 26 dec. 2024fra DKK 21.395,-
27 dec. 2024 - 5 jan. 2025fra DKK 24.695,-
6 jan. 2025 - 31 jan. 2025fra DKK 21.395,-
Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel ligger i Tamarin på øens sydvestlige kyst. Med en transfer på blot 1 time og 15 minutter er det nemt at nå fra Sir Ramgoolam International Airport. Nyd den maleriske køretur gennem Mauritius’ betagende landskab, inden du når frem til dette fantastiske resort ved kysten.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?