fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Irland

Woodenbridge Hotel and Lodge

3/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende i det betagende Vale of Avoca, et af Irlands smukkeste steder, er det charmerende Woodenbridge Hotel & Lodge det ideelle udgangspunkt for en golfferie i Dublin-området. Mens Woodenbridge tilbyder rejsende golfspillere et fredeligt og afsides sted, er det kun en kort køretur ind til den pulserende by Dublin. Woodenbridge Hotel byder på 29 hyggelige og veludstyrede værelser med eget badeværelse, der har direkte telefon, tv, gratis trådløs internetforbindelse og te- og kaffefaciliteter. Tolv af de charmerende værelser har også private altaner med udsigt til nogle af de mest spektakulære landskaber, du kunne ønske dig at se. Udover hotellet er der også Woodenbridge Lodge, som ligger ved siden af hovedhotellet. Med udsigt over floden Aughrim tilbyder lodgen alle de samme bekvemmeligheder og faciliteter som hovedhotellet, men er lidt mere afsides.

Golfbanerne

Woodenbridge Golf Club er forblevet under radaren for de fleste golfspillere, der besøger Irlands østkyst, men mens de store navne omkring Dublin og County Kildare tiltrækker det meste af opmærksomheden, er denne perle i Wicklow en uopdaget fornøjelse. Par 72-banen er en alvorlig udfordring, selv for meget dygtige spillere, men skønheden ved Woodenbridge er, at den kan nydes lige så meget af den gennemsnitlige golfspiller. Kaldet ‘Irlands Augusta’, blev banen omdannet til en fuld 18-huls bane i 1994, hvor de to halvdele øjeblikkeligt smeltede sammen for at danne en forbløffende bane. I Irlands golflandskab findes nogle ekstraordinære skjulte perler, og hvis du graver dybt, kan resultatet være forbløffende. Woodenbridge er det perfekte eksempel på at tage væk fra de gængse steder for at finde en ægte golffornøjelse i Wikclow County.

Restaurant & Barer

Spisemulighederne inkluderer Four Vales Bar og Redmond Restaurant. Den livlige Vale Bar er centrum for aktivitet på hotellet og tilbyder fantastisk bar-mad fra frokosttid og fremefter. Dette er et fantastisk sted at nyde en afslappende bid mad efter at have tilbragt formiddagen på den fantastiske Woodenbridge golfbane. Baren henvender sig både til hotelgæster og lokale, og om sommeren gør live musik-sessioner dette til et fantastisk sted at nyde ‘the craic’. For en mere forfinet spiseoplevelse kan du besøge Redmond Restaurant, som har vundet AA Rosetter hvert år siden 1995. Moderne retter blandes sømløst med traditionelt irsk køkken for at tilbyde gæster en af de bedste spiseoplevelser i Wicklow-området.

Spa & Fritid

Udover de mange golfoplevelser i Wicklow og Dublin-området kan gæsterne prøve nogle af de bedste fiskemuligheder i Irland. Fisk i floden Aughrim eller Lough Dan, mens du nyder noget af det mest spektakulære landskab i Irland.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 9.095,-
1 maj 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 9.195,-
1 okt. 2024 - 28 feb. 2025fra DKK 8.895,-
Woodenbridge Hotel and Lodge ligger ca. 90 kilometer syd for Dublin Lufthavn, hvilket svarer til cirka 1 times og 15 minutters kørsel.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Woodenbridge Hotel and Lodge

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?