fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Huelva

Isla Canela Golf Hotel

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
5 runder
Banetype: Park/Links
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Isla Canela Golf Hotel ligger midt i det maleriske Isla Canela Golf, og tilbyder en fredfyldt og rolig atmosfære. Beliggende tæt på den betagende strand giver hotellet gæsterne mulighed for nemt at forkæle sig med skønheden langs kysten. Hotel Isla Canela er smukt indrettet med 58 elegante værelser og andalusisk arkitektur, herunder fire familieværelser og 54 dobbeltværelser. Beliggende mellem det 17. og 18. hul på Isla Canela golfbanen, er hvert værelse generøst indrettet og tilbyder fantastisk udsigt over den omkringliggende bane.

Golfbanerne

Golfbaner på Isla Canela Golf Isla Canela Old Course Åbnet i 1993 byder Isla Canela Old Course varmt velkommen til spillere på alle færdighedsniveauer og giver en række spændende udfordringer. Uanset om du er amatør eller en lav handicapper, tilbyder denne bane en opfriskende oplevelse. Mens du bevæger dig gennem banen, vil du finde det nemt at gå, omgivet af smukke naturområder. Banen har en hyggelig og unik atmosfære, med sejlbare kanaler, der krydser dens stier, og palmer, eukalyptustræer, oliventræer og appelsintræer, der pryder dens omgivelser. Eksperter har rost banen for dens komfortable og alsidige layout, hvilket kan tilskrives dens strategisk placerede teesteder og rummelige greens. Isla Canela Links Isla Canela Links åbnede i 2007 og tilbyder betagende udsigter, der vil efterlade dig i ærefrygt. De omhyggeligt vedligeholdte fairways og uforglemmelige huller giver en virkelig bemærkelsesværdig golfoplevelse. Når du vælger Isla Canela Links til din golfferie i Spanien, er du garanteret en uforglemmelig runde golf. En af de definerende træk ved Isla Canela Links er dens brede og åbne fairways, der minder om den amerikanske stil. Lad dig dog ikke narre af rummeligheden. De herskende vinde fra Guadiana-floden spiller ofte tricks på golfspillere, hvilket gør det udfordrende at holde en konsekvent score. Med en længde på 6.540 meter er Isla Canela Links utvivlsomt en krævende golfbane. Men vær sikker på, at den aldrig bliver monotont eller gentagende.

Restaurant & Barer

På hotellet findes Thebussem restaurant, der tilbyder sublime køkken og service, med blanding af middelhavet og internationale indflydelser ved hjælp af eksotiske og kreative teknikker og de fineste kvalitetsingredienser. Thebussem tilbyder de bedste udsigter over golfbanen og den portugisiske Algarve, og den idylliske indstilling kombineret med omhyggelig præsentation er en overraskelse for alle sanser.

Spa & Fritid

Isla Canela Golf ligger ved den maleriske Isla Canela, en ø ved kysten af Costa de la Luz i det sydlige Spanien. Golfanlægget er omgivet af smukke landskaber med udsigt over havet og naturreservatet Marismas de Isla Cristina. Den nærliggende by Ayamonte tilbyder charmerende arkitektur, autentiske restauranter og en levende kultur, mens de nærliggende strande indbyder til afslapning og solbadning. Du kan også nyde den lækre pool ved hotellet når ikke du er på golfbanen.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 9.795,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.795,-
- Long Stay 21 nætter i lejlighed med fri golf
1 apr. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 14.995,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 14.995,-
Isla Canela Golf ligger ved den maleriske Isla Canela, en ø ved kysten af Costa de la Luz i det sydlige Spanien, lige ved grænsen til Portugal. Resortet ligger cirka 70 kilometer fra Faro Lufthavn i Portugal. Det tager cirka 50-60 minutter at køre fra lufthavnen til golfanlægget.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Isla Canela Golf Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?