fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Mauritius

Heritage Awali Golf Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

10 overnatninger fra DKK 22.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, ubegrænset golf Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Fri golf på Le Chateau GC
Banetype: Links/Åben
Bo på banen
All-inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Dette 5-stjernede Heritage Awali er et all inclusive hotel, der finder inspiration i afrikansk kultur, både hvad angår arkitektur, indretning og stemning. Hotellet byder på en perfekt sammensmeltning af luksus, enkelhed og varme. Heritage Awali er beliggende på Mauritius’ sydkyst mellem krystalklare laguner og frodige grønne bakker. Hotellet trækker på Mauritius’ fascinerende kulturelle mangfoldighed og de sensuelle og fortryllende minder om landets afrikanske arv. Med en etnisk indretning, der er synonym med elegance. “Awali” betyder på afrikansk “tilbage til kilden, til oprindelsen…” Ved ankomsten bliver du budt velkommen og inviteret til at fordybe dig i det varme og venskabelige miljø, der kendetegner det ægte Mauritius, hvor stedets magi ligger i den perfekte balance mellem luksus, enkelhed og imødekommenhed. Hotellet har 160 værelser, hvoraf de fleste er deluxe-værelser på 52 kvadratmeter, og alle er udstyret med de standardfaciliteter, der forventes af et 5-stjernet hotel. Heritage Awali er ideelt for familier, par eller grupper af venner, og skiller sig ud med sit enestående udvalg af services skræddersyet til nydelse for både unge og gamle. Værelserne er rummelige og perfekt indrettet, og udover den fantastiske golfbane, tilbydes et bredt udvalg af land- og vandsportsaktiviteter.

Golfbanerne

Heritage Golf Club har 2 smukke golfbaner; Le Chateau, som ligger lige ved resortet og La Reserve Golf Links, som ligger oppe på bjergsiden. Begge har været vært for Europa Touren. Når du bor på Heritage Resort har du fri adgang til at spille på Le Chateau banen. La Chateau er en Peter Matkovich-designet, par-72 mesterskabsbane. Banen er både udfordrende men også til at spille for den almindelige golfspiller. Banen ligger i en frodig natur med høje palmer, smukke blomster og smuk udsigt. En bane som mange nok forestiller sig, når de tænker på golf på Mauritius. I kort afstand fra Heritage Resort ligger den anden golfbane La Reserve Golf Links, som er designet af Louis Oosthuizen. Dette er en bane, som ikke kan beskrives – den skal opleves! Banen er bygget på en bjergside og med stor respekt for naturen. Det er en linksbane, som man kender det fra Skotland og Irland, hvor hullerne er omkranset af marehalm, smalle fairways og greens, der er godt beskyttet af bunkers. Klubhuset ligger nederst på bjergsiden og hul 1 er øverst oppe. Man spiller så ned af bjergsiden mod klubhuset, hvilket betyder, at der er udsigt til havet fra alle huller. Alt ved denne bane er kvalitet. Teesteder, fairways, greens, klubhus og service er topkvalitet. Denne bane er ikke inkluderet i prisen på opholdet, men bør bestemt være en overvejelse værd at inkludere.

Restaurant & Barer

Heritage Awali har også et vidunderligt udvalg af restauranter. Hovedrestauranten, Savana, serverer blandet køkken, buffetstil. Infinity Blue tilbyder internationale og fiske- og skaldyrsretter. Den meget populære poolside bar, Amafrooty, serverer snacks og salater. Ved Heritage Le Telfair lige ved siden af, kan du finde Gin’ja, en pan-asiatisk restaurant på stranden. Endelig er C Beach Club feriestedets afslappende bar, restaurant og strandklub, åben hele dagen til sent på aftenen. Derudover er der rig mulighed for det indiske og internationale køkken samt grillbuffet restaurant i afrikansk stil. Prøv desuden den lækre pool- og strandrestaurant, som tilbyder en unik spiseoplevelse.

Spa & Fritid

Når det kommer til velvære og afslapning, kan du gå på opdagelse i Seven Colours Spa, der er indrettet som en afrikansk landsby og spredt ud over 3.000 kvadratmeter. Den har behandlingsrum, fem havekiosker, to strandkiosker, to dampbade, en sauna, to hamammer, to vichy brusere og vitalitets- og kølebade. Umuzi Sports Centre (på stedet), fitnesscenter, tennisbaner, bordtennis, mountainbiking og andre sportsaktiviteter. Heritage Nature Reserve: 1.300 hektar indfødt flora og fauna, med exceptionel udsigt, floder og vandfald. Øko Quad i specifikke områder, 4×4, mountainbiking og trekking. Dag-, nat- og solnedgangsudflugter er tilgængelige. Buggy-ture, wellness-vandringer, UNESCO biosfære naturvandreture og Mauritius Wildlife Foundation naturstier er også tilgængelige. Det unikke World of Sea Shells Museum, som huser den største samling af skaller på det afrikanske kontinent, er beliggende på Heritage Domain ved La Place du Moulin. Place du Moulin: tidligere sukkerfabrik i hjertet af domainet, fuldt restaureret i creolesk stil.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, ubegrænset golf Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
10 nætter inkl. fri golf & all-inclusiveDobbeltværelse
1 feb. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 26.995,-
1 maj 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 22.495,-
1 okt. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 30.495,-
1 dec. 2024 - 31 jan. 2025 (gælder ikke fra 23 dec. 2024 - 6 jan. 2025)fra DKK 26.995,-
Resortet ligger i Domaine de Bel Ombre, på sydvestkysten af øen. Resortet ligger kun ca. 60 minutters kørsel fra Sir Ramgoolam International Lufthavn. Kom og nyd det bedste af Mauritius i dette fantastiske femstjernede Heritage Awali Golf Resort hvor luksus, elegance og exceptionel service er en garanti for et uforglemmeligt ophold.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Heritage Awali Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?