fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Mauritius

Heritage Le Telfair

5/5

Golfpakker med prisgaranti

10 overnatninger fra DKK 19.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, ubegrænset golf Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Fri golf på Le Chateau GC
Banetype: Links/Åben
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hotellet er inspireret af den mauritiske koloniale arkitektur og stil. Det sublime 5-stjernede resort, der er præget af charmen og stilen fra kolonitidens sukkerplantager, åbner ud til en storslået tropisk have, hvor Citronniers-floden flyder. Ved at gå tilbage i tiden nedsænker Heritage Le Telfair sine gæster i en ganske særlig atmosfære, der indfanger charmen og romantikken fra svundne tider. Hotellet, som er medlem af “Small Luxury Hotels of the World”, er exceptionelt på mange måder: dets butlerservice i suiterne er et tegn på deres overbevisning om, at topkvalitet er synonym med personlig service. Desuden er de luksuriøse og rummelige værelser, dekoreret med fint hvidt træværk, alle en hyldest til det 19. århundredes mauritiske interiør og dekorationer.

Golfbanerne

Heritage Golf Club har 2 smukke golfbaner; Le Chateau, som ligger lige ved resortet og La Reserve Golf Links, som ligger oppe på bjergsiden. Begge har været vært for Europa Touren. Når du bor på Heritage Resort har du fri adgang til at spille på Le Chateau banen. La Chateau er en Peter Matkovich-designet, par-72 mesterskabsbane. Banen er både udfordrende men også til at spille for den almindelige golfspiller. Banen ligger i en frodig natur med høje palmer, smukke blomster og smuk udsigt. En bane som mange nok forestiller sig, når de tænker på golf på Mauritius. I kort afstand fra Heritage Resort ligger den anden golfbane La Reserve Golf Links, som er designet af Louis Oosthuizen. Dette er en bane, som ikke kan beskrives – den skal opleves! Banen er bygget på en bjergside og med stor respekt for naturen. Det er en linksbane, som man kender det fra Skotland og Irland, hvor hullerne er omkranset af marehalm, smalle fairways og greens, der er godt beskyttet af bunkers. Klubhuset ligger nederst på bjergsiden og hul 1 er øverst oppe. Man spiller så ned af bjergsiden mod klubhuset, hvilket betyder, at der er udsigt til havet fra alle huller. Alt ved denne bane er kvalitet. Teesteder, fairways, greens, klubhus og service er topkvalitet. Denne bane er ikke inkluderet i prisen på opholdet, men bør bestemt være en overvejelse værd at inkludere.

Restaurant & Barer

C Beach Club er for nylig blevet tilføjet til dets faciliteter; et fremragende sted, hvor du kan nyde en bred vifte af vandaktiviteter såvel som fantastisk udendørsspisning. Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort har også et vidunderligt udvalg af restauranter. Hovedrestauranten, Annabella’s, ligger ved flodbredden med et åbent og interaktivt show-køkken. Gin’ja er en panasiatisk restaurant på stranden, Château de Bel Ombre, et fortryllende 19. århundredes herregård, og Infinity Blue, strandrestauranten ved Heritage Awali ved siden af. Gourmet Bliss er en eksklusiv spiseoplevelse på Heritage Le Telfair, som giver gæsterne mulighed for at nyde en bred vifte af luksuriøse kulinariske lækkerier i alle spisefaciliteter på stedet. Derudover er der rig mulighed for det indiske og internationale køkken samt grillbuffet restaurant i afrikansk stil. Prøv desuden den lækre pool- og strandrestaurant, som tilbyder en unik spiseoplevelse.

Spa & Fritid

Dit velvære bliver taget hånd om i Seven Colours Spa ‘MiIllesime Collection’ – et unikt luksus spa på 2000 kvadratmeter med frodige tropiske haver. Der er behandlingsrum, en vitality pool med hydromassage-jets og et fredfyldt afslapningsområde. Hvis ikke golf er nok, har du adgang til et fuldt udstyret fitnesscenter, en ATP tennisskole samt de to swimmingpools på stedet, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Heritage Nature Reserve: 1.300 hektar indfødt flora og fauna, med exceptionel udsigt, floder og vandfald. Øko Quad i specifikke områder, 4×4, mountainbiking og trekking. Dag-, nat- og solnedgangsudflugter er tilgængelige. Buggy-ture, wellness-vandringer, UNESCO biosfære naturvandreture og Mauritius Wildlife Foundation naturstier er også tilgængelige. Det unikke World of Sea Shells Museum, som huser den største samling af skaller på det afrikanske kontinent, er beliggende på Heritage Domain ved La Place du Moulin. Place du Moulin: tidligere sukkerfabrik i hjertet af domainet, fuldt restaureret i creolesk stil. Alt dette samt meget mere kan nydes på det smukke Mauritius. Kom og nyd det bedste af Mauritius i dette fantastiske femstjernede Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort, hvor luksus, elegance og exceptionel service er en garanti for et uforglemmeligt ophold.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, ubegrænset golf Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
10 nætter inkl. ubegrænset golfDobbeltværelse
1 feb. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 25.995,-
1 maj 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 19.995,-
1 okt. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 28.995,-
1 dec. 2024 - 31 jan. 2025 (gælder ikke fra 23 dec. 2024 - 6 jan. 2025)fra DKK 25.995,-
Resortet ligger i Domaine de Bel Ombre på sydvestkysten af øen. Resortet ligger kun ca. 60 minutters kørsel fra Sir Ramgoolam International Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Heritage Le Telfair

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?