fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Marokko - Agadir

Hyatt Place Taghazout Bay Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 11.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
5 runder
Banetype: Bjergbane
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hyatt Place Taghazout Bay Resort. Et 5-stjernet resort beliggende i den betagende Taghazout Bay, kun ca. 15 km nord for Agadir. Kendt for sin kultur og fantastiske surfing, vil den nye golfbane designet af Kyle Phillips sørge for, at dette bliver et af de førende golfresorts i Marokko. Hotellet tilbyder 152 rummelige værelser med en blanding af moderne og stilfulde møbler, herunder medie-/arbejdscentre, sovesofaer, gratis Wi-Fi, fladskærms-tv’er og luksuriøse badeværelser. Standardværelser har udsigt til haven, men hvis du leder efter udsigt til feriestedet eller havet, er opgraderinger tilgængelige.

Golfbanerne

Taghazout Bay Golf Course er en af Marokkos mest eftertragtede baner. Beliggende i udkanten af Agadir og med en spektakulær beliggenhed på klipperne med udsigt over Atlanterhavet, er dette en af de smukkeste golfbaner i Nordafrika. Designet af Kyle Phillips, strækker denne 6,730 meter lange, par 72-mesterskabsbane sig over 76 hektar og ligger majestætisk 80 meter over havets overflade. Hvert hul byder på betagende udsigt over havet. Banen snor sig gennem den naturlige Argan-vegetation og når sit højdepunkt på de sidste 3 huller, der spilles over to dybe kløfter og til sidst langs kanten af en 80 meter høj klippe. Afslutningshullerne på Tazegzout Golf er en spektakulær udfordring og vil give anledning til en god snak på terrassen i det lækre klubhus.

Restaurant & Barer

Fra morgenmad til snacks og kaffe til cocktails kan du spise og drikke, når det passer dig, når du bor på Hyatt Place. Hyatt Place Taghazout Bay er stolt af at servere ingredienser, der stammer fra sine egne urte- og køkkenhaver på hotellet. Med en bred vifte af friske og velsmagende retter, der tilbydes hele dagen, er din gastronomiske oplevelse sikret under dit ophold hos Hyatt Place Taghazout Bay Resort.

Spa & Fritid

Spaen på Hyatt Place Taghazout Bay Resort er klart et besøg vær og tilbyder behandlinger som manicure, pedicure, massage og zoneterapi. Der er også en jacuzzi, hammam og sauna for afslapning før eller efter din behandling. Derudover er de store udendørs poolsfantastisk det meste af året. Den ene udendørspool er opvarmet i vintermånederne

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
10 feb. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 11.495,-
Resortet ligger kun 15 km fra Agadir. Der er direkte fly til Agadir eller Marrakesh fra København

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hyatt Place Taghazout Bay Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?