fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tyrkiet

Kempinski Hotel The Dome

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 14.095,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf (1 x Sultan + 2 x Pasha), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Kempinski Hotel The Dome er et eksklusivt boutiquehotel beliggende mellem Taurus-bjergene og Middelhavet. Placeret ved siden af Antalya Golf Club har du på dette hotel adgang til to af de mest etablerede baner i Belek – PGA Sultan & Pasha-banerne. Dette resort er eksklusivt og populært og beliggende i vidunderlige omgivelser, omgivet af fyrreskove og det turkisblå vand i Middelhavet. Med kølige marmorbeklædninger og luksuriøse faciliteter adskiller dette hotel sig fra andre – og med Antalya Golf Club lige ved døren, kan du slappe helt af med fantastisk golf. Der er 157 værelser, alle elegant indrettet med opholdsområder, fladskærms-tv, minibar, marmorbadeværelse og en balkon med udsigt over haven eller golfbanen. Deluxe-værelser tilbyder havudsigt.

Golfbanerne

Den udfordrende 36-hullers golfbane sørger for, at du aldrig keder dig. Når man bor på Sirene Belek Hotel, spiller man på de to fantastiske golfbaner på den kendte Antalya Golf Club. Dette inkluderer den krævende PGA Sultan-bane og den populære Pasha-bane, begge med spektakulære udsigter.

Restaurant & Barer

Spisemulighederne spænder fra tyrkiske specialiteter til internationalt køkken – alle restauranter og barer har terrasser med fantastisk udsigt over havet og bjergene. Der er tre barer, fem restauranter og mulighed for 24-timers roomservice til gæster, der foretrækker at spise på deres værelse.

Spa & Fritid

Sanitas Spa er over 3.600 m² og en af de største på Beleks kyststrækning. Spaen har en indendørs pool, dampbad, saunaer, thalassopool og en tyrkisk hamam. Et bredt udvalg af kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger, salonbehandlinger og massage er tilgængelige for at slappe af og forkæle dig selv efter din golfrunde.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf (1 x Sultan + 2 x Pasha), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
8 apr. 2024 - 21 apr. 2024fra DKK 14.095,-
22 apr. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 14.795,-
Beliggende i centrum af Belek, kun 45 minutters kørsel fra Antalya International Airport.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Kempinski Hotel The Dome

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?