fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tjekkiet - Prag

Konopiste Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 7.995
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Ubegrænset golf
Banetype: Skov og Park
Bo på banen
Mulighed for halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Konopiste Golf Resort i Tjekkiet er en oplevelse uden sidestykke. Ikke alene ligger det i kort afstand til Prag, men det byder også på to mesterskabsbaner med par 72 samt en ni-hullers akademibane, hvilket gør det til det perfekte valg til en golftur. Både som par, grupper eller til træningsophold. Det 4-stjernede Manor Hotel på Konopiste Resort tilbyder komfortabel indkvartering i de smukke omgivelser af det smukt ombyggede herskabshus. Med rødder tilbage fra d. 14. århundrede er dette hotel blevet flot ombygget og har nu de faciliteter og bekvemmeligheder, der kræves af et godt moderne hotel, herunder satellit-tv, pengeskab, minibar, eget badeværelse m.m.

Golfbanerne

Radecky Course Radecky-banen på Konopiste er en imponerende bane skåret gennem et flot skovområde. Denne mesterskabsbane er op til 6.482 meter fra bagerste tee. Opkaldt efter ejendommens oprindelige beboere blev Radecky bygget i samråd med European PGA og er en fantastisk test selv for de lavt handicappede. D’Este Course Resortets anden bane hedder d’Este Course, og selvom den også er en par-72, gør dens længde på 6.116 meter det til en bane, der er mere håndterbar på alle niveauer. D’Este er dog ikke uden udfordringer; fairways er indsnævrede på visse steder af ejendommens imponerende skov, så det er ofte klogt at spille konservativt for at opnå en god position.

Restaurant & Barer

Nyd en af de 2 restauranter på Konopiste Golf & Spa Resort: TEE NO. 19: Nyd en førsteklasses spiseoplevelse og en smuk udsigt over golfbanen og det omkringliggende landskab. ST. FLORIAN: Slap af og nyd et lækkert måltid med mad fra både det internationale og tjekkiske køkken.

Spa & Fritid

Gør brug af de indendørs spa & wellness faciliteter samt den skønne swimmingpool

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. ubegrænset golfDobbeltværelse
Hele åretfra DKK 7.995,-
Konopiste Golf & Spa Resort ligger cirka 60 kilometer sydøst for Václav Havel lufthavnen i Prag. Det er en køretur på ca. 45 minutter.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Konopiste Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?