fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Cypern

Korineum Golf & Beach Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Mesterskabsbane
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev det bedste fra Middelhavet og bjergene på Korineum Golf & Beach Resort. Med omfattende udsigt over Middelhavet og bjergene fra hver eneste hul byder den eksklusive golfbane på resortet på en enestående golfoplevelse kombineret med et dejligt ophold på det charmerende feriested. Korineum Golf & Beach Resort er et smukt boutique-hotel beliggende i Esentepe, mellem Middelhavskysten og den berømte Five Finger-bjergkæde i den nordlige del af Cypern. Resortet er omgivet af et landskab bestående af johannesbrød-, oliven- og fyrretræer, hvilket skaber en fantastisk beliggenhed. Lækre faciliteter, komfortable værelser og en fantastisk golfbane gør Konineum til en eftertragtet destination for golfspillere. Inden for gåafstand fra golfbanen er der et bredt udvalg af værelser på Korineum, der spænder fra Mountain View Residence-værelser til Elite Junior-suiter. Alle rummelige og indrettede med moderne bekvemmeligheder. Værelserne er udstyret med balkon, aircondition, TV, telefon, pengeskab, internetadgang, minibar og hårtørrer.

Golfbanerne

Den 18-hullers mesterskabs golfbane er en dynamisk 6.232 meter, 72 par perle, designet til golfspillere på alle niveauer og aldre. Den unikke udformning giver golfspillere mulighed for at nyde bjerg- og havudsigt fra hvert hul, hvilket gør det til en oplevelse, man ikke glemmer og også en golfudfordring, som alle vi golfspillere gerne vil opleve igen og igen.

Restaurant & Barer

Korineums eget personale høster oliven og johannesbrød fra området, hvoraf der i køkkenet fremstilles jomfruolivenolie og johannesbrødssirup, der bruges i maden. De sæsonbetonede frugter og grøntsager høstes også i resortets haver og alt dette beriger den daglige friske buffet. Carob Island Restaurant, der er indrettet i varme farver med moderne stil, tilbyder lækker buffet med morgenmad og middag til aften. Valley Restaurant serveres der frokost og middag i en elegant atmosfære. Åben fra morgen til midnat tilbyder Clubbers Lounge i Club House en godt sammensat menu med fyldige måltider og lette snacks. Korineum Beach Snack Bar og Sandals Pool Bar serverer lette snacks og forfriskende drikkevarer i sommersæsonen. Logger Head Sports Bar er en hyggelig lounge, hvor du kan slappe af med en drink og tilbringe afslappende øjeblikke med billard, dart, backgammon, skak og meget mere indtil midnat.

Spa & Fritid

Korineum Spa & Wellness Center er det perfekte valg for at forkæle dig selv i afslappede omgivelser, hvor du beroliger din sjæl og stimulerer din sind med en række ansigts- og kropsbehandlinger. Oplevelsen i jacuzzi og saunaen, efterfulgt af rolige stunder i hvileområderne, vil være fantastisk efter en runde golf. En afslappende dag på stranden eller ved poolen under Cyperns sol kan varmt anbefales. Derudover det må du ikke springe muligheden for at udforske Cypern over. Tag på tur for at lære mere om den flotte natur, traditionelle fødevarer, historie, livet på øen og de uberørte strande med krystalklart blåt vand.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
10 feb. 2024 - 1 mar. 2024fra DKK 8.995,-
2 mar. 2024 - 4 maj 2024fra DKK 9.695,-
5 maj 2024 - 15 jun. 2024fra DKK 8.895,-
16 jun. 2024 - 30 aug. 2024fra DKK 8.595,-
1 sep. 2024 - 27 sep. 2024fra DKK 9.295,-
28 sep. 2024 - 16 nov. 2024fra DKK 9.995,-
Korineum Golf & Beach Resort ligger cirka 90 minutters kørsel fra Larnaca Lufthavn. Resortet er indrammet af det smukke Middelhavet på den ene side og den imponerende Five Finger-bjergkæde på den anden. Det omkringliggende landskab er præget af johannesbrødtræer, oliventræer og fyrretræer, der skaber en fortryllende kulisse. Dette er det perfekte sted for golfentusiaster, der søger en fredelig og naturskøn golfoplevelse.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Korineum Golf & Beach Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?