fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Spanien - Alicante

La Finca Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.295,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende på de bølgende landskaber i Costa Blanca, er La Finca Resort hjemsted for en af de fineste baner i Spanien. Designet af den berømte Pepe Gancedo, er mesterskabsbanen et mesterligt design, der former det bakkede terræn til en sjov, men udfordrende bane, med de majestætiske Escotera-bjerge som baggrund. Resortet har et fantastisk 5-stjernet hotel med panoramisk udsigt over banen og velplejede haver. Her finder du også en spektakulær restaurant og en fantastisk række fritidsfaciliteter, herunder den overdådige La Finca Spa. La Finca Resort har i alt 120 værelser, superflot indrettede med alle de faciliteter, du kunne ønske dig og mere til. Nogle af værelserne har en terrasse, hvor gæsterne kan nyde en fantastisk udsigt over golfbanen fra deres egne solsenge. De rummelige værelser på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har moderne design og er lyse og smukt indrettede. Alle værelser har king-size senge eller to dobbeltsenge, der sikrer en god nats søvn. De er også udstyret med satellit-/kabel-LCD-tv, internetadgang, direkte opkaldstelefon og sikkerhedsboks.

Golfbanerne

Golf La Finca har 18 huller designet af den prestigefyldte spanske designer Pepe Gancedo og har generøse fairways og spektakulære greens. Selvom det at spille fra de bageste teesteder vil være en udfordring for selv den mere talentfulde golfer, kan alle golfspillere på alle niveauer finde deres komfortzone fra en af tee-boksene. Banen hører ikke til blandt de ældste i Spanien, men i dens relativt korte eksistens har den opbygget et godt ry, takket være spændende design, herunder en ø-green. Den 6.900 meter lange bane har masser af vand, så et par ekstra bolde er en nødvendighed, og selvom den ikke er overdrevent lang, gør terrænets karakter det at gå banen, medmindre man er fit til udfordringen, noget trættende; det anbefales derfor at tage en buggy. La Finca er rangeret som en af de bedste baner på Costa Blanca. Golffaciliteter Mens du bor på La Finca, kan du drage fordel af golfakademiet for at forbedre dine færdigheder eller varme op før din runde på driving range, chipping-området, øvelsesbunkere og putting green. Efter golf er Club House Terraza det perfekte sted at slappe af, hvor der på menuen er et bredt udvalg af snacks, salater, pizzaer, sandwicher eller burgere samt et godt udvalg af forfriskende drikkevarer.

Restaurant & Barer

Hotel La Finca Resorts restaurant er en af de bedste i denne del af Costa Blanca og serverer et bredt udvalg fra middelhavskøkkenet til frokost og middag – og du kan også nyde lette forfriskninger i caféen.

Spa & Fritid

Resortet har et fantastisk 5-stjernet hotel med panoramisk udsigt over banen og velplejede haver. Her finder du også en spektakulær restaurant og en fantastisk række fritidsfaciliteter, herunder den overdådige La Finca Spa.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
19 feb. 2024 - 10. nov 2024fra DKK 10.995,-
11 nov. 2024 - 30 dec. 2024fra DKK 10.295,-
Tillæg:
Buggy:DKK 300,-
Trolley:DKK 45,-
La Finca ligger kun 30 minutter fra Alicante lufthavn og er derfor en ideel destination for din næste golfferie.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på La Finca Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?