fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Portugal - Lissabon

Bom Sucesso

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. overnatning med morgenbuffet, fri golf på Bom Sucesso GC, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Fri golf
Mulighed for andre baner
Bo på banen
Spis på restaurant eller i eget køkken

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

På Bom Sucesso har du luksuriøse rækkehuse udstyret med topmoderne faciliteter og flotte omgivelser. At kunne bo i disse fantastiske rækkehuse og drage fordel af restauranter, fritidsfaciliteter, nærliggende strande og fantastisk golf gør en golfferie til Bom Sucesso uforglemmelig. Bom Sucesso Resort ligger ved Obidos Lagunen og ud til Atlanterhavet. Dette 5-stjernede golfresort består af flotte og moderne rækkehuse med topmoderne udstyr og lækre møbler. Udover den fantastiske indkvartering har feriestedet også omfattende fritidsfaciliteter, nærliggende strande og en stor naturpark. Rækkehuse og villaer er veludstyrede med fuldt udstyrede køkkener, spiseområde, walk-in closet, privat terrasse med have, swimmingpool og fladskærms-tv. Hver villa eller rækkehus er lys og luftig med førsteklasses møbler og med mulighed for opgradering til premium kan du få endnu mere plads og fantastisk udsigt over lagunen. Der tilbydes også gratis shuttleservice til de nærliggende strande eksklusivt for gæster, der bor på Bom Sucesso.

Golfbanerne

Bom Sucesso er en 18-hullers mesterskabsgolfbane designet af den legendariske Donald Steel. Den strækker sig langs resortet. Nærheden til havet og Obidos-lagunen tilbyder betagende udsigt fra nogle dele af golfbanen. De forreste ni huller byder på et forhøjet terræn og fantastiske udsigter, mens de bageste ni huller spilles med mere kuperet terræn og bevæger sig gennem en skov af eukalyptustræer. Det er en par 72 bane, med et område på over 600.000 kvadratmeter.

Restaurant & Barer

For dem, der ikke ønsker at lave mad til sig selv hver dag, får du flere gode restauranter. Til spisning eller take away frokost har Browns Restaurant en blanding af internationalt køkken med et strejf af portugisisk. Viva Maria Restaurant med sit autentiske italienske køkken er et sted at nyde de fantastiske udsigter over Oibidos Lagunen både til frokost og middag. En anden restaurant til enten spisning eller take away er Maze Pizzeria med sine sprøde pizzaer, friske salater og fremragende desserter.

Spa & Fritid

Når du bor i Bom Sucesso-rækkehuse, kan du drage fordel af resortets fritidsmuligheder. Når du ikke er ude på golfbanerne, kan du prøve kræfter med tennis, fodbold, cykling, en række vandsportsaktiviteter eller lidt shopping i indkøbscentret og kunstgalleriet.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. overnatning med morgenbuffet, fri golf på Bom Sucesso GC, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. fri golfVed 2 pers. i rækkehus
1 sep. 2024 - 14 nov. 2024fra DKK 11.395,-
15 nov. 2024 - 28 feb. 2025fra DKK 9.995,-
1 mar. 2025 - 30 jun. 2025fra DKK 11.395,-
1 jul. 2025 - 31 aug. 2025fra DKK 12.495,-
1 sep. 2025 - 14 nov. 2025fra DKK 11.395,-
Bom Sucesso Resort ligger 85 km fra Lissabon Lufthavn i Obidos.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Bom Sucesso

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?