fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Tyrkiet

Lykia World & Links Golf Antalya

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.195,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
3 runder (mulighed for ubegrænset golf)
Banetype: Links
Bo på banen
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev de rolige og komfortable omgivelser på Lykia World Golf Resort, beliggende i golfentusiasternes paradis, Belek i Tyrkiet. Det dejlige resort er ikke blot en indkvartering, men en sand oase, der kombinerer uforglemmelige naturskønne oplevelser med Tyrkiets mest anerkendte golfbane, Lykia Links, og en række andre moderne faciliteter. Med 2,5 km flot sandstrand har Lykia den længste strand blandt hotellerne i Belek. Du bor i et af Lykias dejlige store værelser, som ligger tæt på klubhuset. Dejligt indrettet med stort badeværelse, minibar, flot udsigt, fladskærms-tv og meget mere for at gøre dit ophold komfortabelt. Bemærk, Lykia World er oprindeligt et 5 stjernet resort. Dog er deres standard og vedligeholdelse ikke på samme højde som flere af de andre resorts i Belek.

Golfbanerne

Lykia Links er mere end bare en golfbane; det er en europæisk juvel. Designet til at udfordre og begejstre. Denne kystnære bane er prydet med betagende havudsigter og spektakulære Perry Dye-designet bunkers. Hvert hul og hvert slag er en ny chance for at opleve golfsporten på en helt ny måde, i et banedesign, der vil tage vejret fra dig. En ægte linksbane, som er en af de flotteste i Tyrkiet.

Restaurant & Barer

Oplevelsen fortsætter med et fint udvalg af barer og restauranter. Fra den indbydende poolbar til den døgnåbne lounge er der altid en perfekt kulisse for at slappe af med en drink. Lykias fire restauranter serverer et væld af kulinariske oplevelser. Rapsodi, hovedrestauranten, skifter menu dagligt for at tilbyde noget nyt, mens den autentiske tyrkiske restaurant indbyder dig til en verden af ottomansk elegance og klassisk musik.

Spa & Fritid

Der er mere end golf på Lykia. Der tilbydes en bred vifte af aktiviteter. Lækkert Spa, indendørs pool samt et hold af professionelle behandlere, der står klar til at hjælpe med at løsne musklerne efter en dag på golfbanen.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 20 jun. 2024fra DKK 9.195,-
3 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.995,-
1 nov. 2024 - 15 nov. 2024fra DKK
16 nov. 2024 - 15 dec. 2024fra DKK 8.195,-
7 nætter inkl. ubegrænset greenfee
3 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 12.895,-
1 nov. 2024 - 15 nov. 2024fra DKK 11.395,-
16 nov. 2024 - 15 dec. 2024fra DKK 8.995,-
Med ca. 45 minutters kørsel fra Antalya International Airport, er Lykia World Golf Resort den perfekte base for at udforske det fantastiske golfmekka, som Belek har at tilbyde.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Lykia World & Links Golf Antalya

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?