fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Mallorca

Hipotels Cala Millor Park

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 4 runder golf (vælg mellem Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC og Canyamel GC), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC og Canyamel GC
4 runder
Kort afstand til baner
Bo på stranden
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Det 4-stjernede Hipotels Cala Millor Park er et hotel med en unik personlighed. Et All Inclusive hotel på den smukke strand i Cala Millor.

Golfbanerne

Pula GC: Med en længde på 6.105 meter er dette måske ikke den længste mesterskabsbane, men som professionelle vil bekræfte, er det en formidabel opgave at matche par 70, når vinden tager til – hvilket det ofte gør i Pula. Enhver seriøs golfentusiast bør sørge for at inkludere Pula som en del af deres golfferie på Mallorca. Capdepera Golf Club: En flot 18-hullers, par 72 parkbane, designet af den berømte amerikanske golfarkitekt Dan Maples. Banen består af en blanding af lettere huller i dalen, hvor en gammel mandelplantage engang var, og mere udfordrende huller, der går op i de idylliske bjerge i Mallorquin Llevant-bjergene. Klubben tilbyder også en velassorteret PRO shop, en golfskole samt en stor driving range og træningsområde. Club de Golf de Son Servera: Kendt for at være Mallorcas eneste private medlemsklub har Son Servera opnået et fremragende omdømme i golfverdenen for at være en af øens bedste golfbaner. Selvom det er en medlemsklub af natur, er gæster mere end velkomne. Son Servera har et væld af førsteklasses faciliteter, som du kan nyde, herunder en moderne klubhus med omklædningsrum, PRO shop og bar/restaurant. Golf faciliteter inkluderer den upåklagelige 18-hullers bane, træningsbane og endda en golfskole, hvilket er perfekt, hvis du føler, at dit sving er lidt rustent! Som den næstældste klub på Mallorca er banen på Son Servera en fantastisk test af golf for golfere på alle niveauer. Fairways er store og generøse, mens rough’en holdes rimeligt kort, hvilket betyder, at du som regel vil finde din bold, hvis du slår en skæv en. Men lad dig ikke narre af banen, da fejlskud kan straffes hårdt af de mange eviggrønne eg, fyrretræer, oliventræer, johannesbrødtræer og palmer, der pryder banen og blokerer vejen til pinden. Huller 3 til 7 er kendt for at være de sværeste på banen, hvor præcision fra tee er afgørende. Canyamel Golf Club: Denne 18-hullers, par 73 parkland bane er designet af Pepe Gancedo. De første ni huller er bakkede med betagende udsigt, mens de bageste ni er længere med mere flade fairways og et par søer. Udsigten til bjergene på de sidste ni huller udgør en spektakulær baggrund for en bane, der ligger i en uberørt del af Mallorca.

Restaurant & Barer

Nyd det mediterrane køkken på restauranterne og barerne på Hipotels Cala Millor Park All Inclusive giver dig mulighed for at nyde din golfferie uden at bekymre dig om budgettet. Til hovedmåltider, besøg buffeten, åben til morgenmad, frokost og middag. Hvis du har lyst til at tilbringe dagen ved poolen, tilbydes et udvalg af varme og kolde drikkevarer, is og forskellige snacks. Om eftermiddagen serveres der kager, småkager og kaffe (15:00 h – 17:00 h); og om aftenen, under showet, kan du vælge fra vores drikke- og cocktailmenu, alle tilberedt af dygtige bartendere.

Spa & Fritid

Den udendørs pool med liggestolsområde og balinesiske senge er det ideelle sted at solbade og slappe af. Den indendørs pool er det bedste sted at tage tilflugt på vinterdage med et dejligt hydromassage-spabad. Wellness & Spa Forkæl dig selv i løbet af dine ferier og nyd faciliteterne i SPA-området med indendørs opvarmet pool, sensationsbrusere, sauna, hammam og massagehytter. Der er også et fuldt udstyret fitnesscenter for at passe på krop og sind.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 4 runder golf (vælg mellem Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC og Canyamel GC), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 10.895,-
1 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 11.595,-
1 jun. 2024 - 15 jul. 2024fra DKK 12.895,-
16 jul. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 13.895,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 11.895,-
Hipotels Cala Millor ligger på den østlige kyst af Mallorca, i den populære ferieby Cala Millor. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ved den smukke sandstrand, og fra mange af værelserne kan gæsterne nyde en betagende udsigt over Middelhavet. Mallorca Lufthavn, også kendt som Palma de Mallorca Lufthavn, ligger ca. 70 kilometer vest for Hipotels Cala Millor. Rejsetiden mellem lufthavnen og hotellet er normalt omkring 1 time i bil.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hipotels Cala Millor Park

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?