fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Mallorca

Zafiro Palace Alcudia

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 12.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension, 3 runder golf på Alcanada GC, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 Huller
3 runder
Banetype: Park
Tæt på strand
Halv pension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Zafiro Palace Alcudia er en luksuriøs hoteloplevelse kun få minutters gang fra stranden og byder på fire forskellige tema-restauranter. Dette pragtfulde hotel er det ideelle valg for enhver, der ønsker at forkæle sig selv. Med et udvalg af aktiviteter på stedet og nogle af øens bedste golfbaner kun en kort køretur væk, er dette et perfekt udgangspunkt for en uforglemmelig ferie. Zafiro Alcudia er et moderne hotel med 373 værelser fordelt på flere bygninger. Hvert værelse er fuldt udstyret med tv, eget badeværelse, balkon og gratis WiFi.

Golfbanerne

Club de Golf Alcanada 18-hullers par 72 parkbane designet af Robert Trent Jones Jr. Det bakkede terræn skråner forsigtigt ned mod kysten, med sine fyrretræ, oliven og eg forede fairways der fører ud til panoramiske udsigter over havet. Rundt om banen finder du 58 velplacerede greenside og fairway bunkers og udfordrende greens. Denne bane er et must for golfspillere der besøger Mallorca.

Restaurant & Barer

På Zafiro Palace Alcudia hotel venter flere gode restauranter på dig i en atmosfære af moderne luksus og elegance med en uovertruffen gourmetoplevelse. Forbered dig på at nyde morgenmad, frokost og middag i vores buffetrestaurant med et fantastisk udvalg af frisktilberedte, førsteklasses produkter og en række forskellige temaevents hver uge. Derudover kan du vælge mellem Italiensk, Japansk og lokalt inspirerede restauranter og flere gode barer og snackbarer. Alt i alt et stort udvalg fra lette retter til gourmetoplevelser.

Spa & Fritid

På stedet findes fulde spa- og fritidsfaciliteter, som gæsterne kan benytte. Disse inkluderer sauna, traditionelt tyrkisk bad og specialbehandlingsrum. Der kan desuden slappes af med at nyde en omgang billard, dart, bordtennis og en række andre aktiviteter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension, 3 runder golf på Alcanada GC, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
12 mar. 2024 - 21 mar. 2024fra DKK 12.995,-
22 mar. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 13.695,-
1 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 13.995,-
12 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 13.995,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 13.295,-
Beliggende i den gamle bydel Puerto de Alcudia, er Zafiro Palace 40 minutter fra Palma de Mallorca Lufthavn og er let tilgængelig med bil og transfer.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Zafiro Palace Alcudia

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?