fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tyrkiet

Maxx Royal Belek Golf Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 14.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Maxx Royal Belek Golf Resort tilbyder en luksuriøs og uforglemmelig golfoplevelse. Med smukt designede suiter, betagende udsigter og enestående service sikrer dette luksusresort et behageligt og mindeværdigt ophold. Værelserne er på mindst 82 m² og er udstyret med kvalitetsfaciliteter og indretning, der er designet til at komplementere resortets overdådige stil. Dette indkvarterings- og serviceniveau oplever du ikke mange steder. Dette er indbegrebet af kvalitet og luksus. Det banebrydende Maxx Royal-resort tilbyder en fremragende og integreret luksuriøs golfferieoplevelse tæt på hjertet af Belek. Hotellets koncept og design er rettet mod fuldstændig forkælelse, og opereret på en ultra all-inclusive basis, er Maxx Royal et enestående valg til en high-end Belek golfferie.

Golfbanerne

Montgomerie Maxx Royal Golfbane, en af de ambitiøse komplekser i Middelhavet, er adressen for golfstjerner. Med Colin Montgomeries signatur, en af golfens prestigefyldte navne, tilbyder banen en unik oplevelse på alle tidspunkter af dagen med dens 18-hullers bane, hvoraf de sidste 9 huller er oplyst. Montgomerie rangerer banen som en af de fineste, han har skabt, og den har allerede etableret et imponerende ry for kvaliteten af design og stand, og tiltrækker endda opmærksomheden fra European Tour, på trods af sin relative ungdom. Siden 2013 har banen været vært for Turkish Airlines Open, som er en af hovedbegivenhederne på European Tour og den næstsidste del af Race to Dubai Final Series. Det er unødvendigt at sige, at en sådan begivenhed tiltrækker nogle af golfens største navne med førende stjerner fra European Touren. Øvelsesfaciliteter: En stor, dobbeltsidet driving range giver golfspillere det ideelle sted at varme op, inden de begiver sig ud på banen, og med separate bunkers, kortspil, chipping- samt puttingområder er der masser af mulighed for at øve inden runden. Klubhus er en oplevelse i sig selv. Med luksuriøse faciliteter og bekvemmeligheder fordelt over to etager er klubhuset på Montgomerie Maxx Royal et af de mest imponerende i Tyrkiet og et fantastisk sted at slappe af og måske nyde en drink eller en bid mad efter runden.

Restaurant & Barer

Der er et imponerende udvalg af restauranter og barer på dette imponerende resort. Her har du hovedrestauranten Azure, 5 à la carte-restauranter, som opfylder dine ønsker, uanset om du ønsker et Steak House, traditionelt middelhavskøkken eller måske østens muligheder. Den store konditoricafé, ”chokoladefabrik” eller din helt egen Häagen Dazs isbar. 14 barer, hvor du kan slappe af og nyde en cocktail de lune aftener. Der er mulighed for mad og drikke alle døgnets 24 timer, så du har alt, hvad du behøver, når som helst.

Spa & Fritid

For dem, der søger en afslappende pause i Belek, tilbyder Maxx Royal et væld af velværeaktiviteter, herunder en pragtfuld spa med et udvalg af behandlinger, mens dem, der ønsker en lidt mere aktiv ferie, kan tage til den nærliggende strand eller nyde de talrige pools, der omkranser de velplejede haver.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 26 maj 2024fra DKK 16.995,-
27 maj 2024 - 9 jun. 2024fra DKK 20.695,-
21 sep. 2024 - 31 okt. 2024 (banen er lukket grundet vedligeholdelse 24/9 - 5/10)fra DKK 21.195,-
1 nov. 2024 - 19 nov. 2024fra DKK 18.495,-
20 nov. 2024 - 24 dec. 2024fra DKK 14.995,-
25 dec. 2024 - 7 jan. 2025fra DKK 17.995,-
8 jan. 2025 - 11 feb. 2025fra DKK 14.995,-

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Maxx Royal Belek Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?