fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Occidental Fuengirola - Spanien - Malaga

Occidental Fuengirola

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf (vælg mellem Cabopino, Santana, Parador, Lauro, Calanova, Torrequebrada, Mijas, La Cala, Santa Clara), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Stort udvalg af baner
5 runder
Central beliggenhed
Bo ned til Middelhavet
Gode spisemuligheder

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Occidental Fuengirola er et lækkert 4-stjernet hotel helt ned til vandet og ligger langs den livlige Fuengirola-strandpromenade med betagende udsigt over Middelhavet. Hotellet er et moderne og livlig kompleks, der er blevet renoveret med komfort og kvalitet for øje. Efter at have udforsket Andalusiens golfskatte kan du undslippe hverdagens travlhed ved poolen eller nyde en forfriskende drink og lækker snack i en af hotellets spisesteder eller udforske Fuengirolas madskatte. Der er 316 værelser på hotellet, hver med en komfortabel og moderne designstil og faciliteter som TV, gratis WiFi og en balkon. Lad dig fortrylle af Middelhavets skønhed ved at opgradere til et værelse med havudsigt, så du kan vågne op til en vidunderlig havudsigt hver morgen. Der er også to udendørs swimmingpools på hotellet, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren, så du kan nyde hotellets idylliske udendørs omgivelser året rundt.

Golfbanerne

Når du bor i Fuengirola på Costa del Sol betyder også, at du kun er en kort køretur fra nogle af de bedste golfbaner i området, herunder Lauro, La Cala, Santana GC, Parador, Santa Clara GC, Cabopino og mange flere.

Restaurant & Barer

Der er fire spisesteder på hotellet med to restauranter, en snackbar og en lobbybar. Restaurant Arrozante er især værd at besøge og indfanger essensen af Middelhavet med traditionelt spansk køkken og friske skaldyrsretter. Der tilbydes også en omfattende vinkort for at matche de lækre retter.

Spa & Fritid

På Occidental har du topmoderne faciliteter, som du kan nyde godt af under deres opholdet, herunder to swimmingpools og et fitnessstudio. Der er plads til afslapning ved poolen med solsenge, der giver dig mulighed for at nyde de strålende spanske solstråler, samt to-personers loungestol. Gæster har også gratis adgang til fitnessstudiet.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf (vælg mellem Cabopino, Santana, Parador, Lauro, Calanova, Torrequebrada, Mijas, La Cala, Santa Clara), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 x nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 feb. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 9.895,-
1 maj 2024 - 20 jun. 2024fra DKK 10.195,-
21 jun. 2024 - 4 jul. 2024fra DKK 11.795,-
5 jul. 2024 - 25 jul. 2024fra DKK 12.595,-
26 jul. 2024 - 24 aug. 2024fra DKK 14.095,-
25 aug. 2024 - 7 sep. 2024 fra DKK 12.095,-
8 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.595,-
Occidental Fuengirola har en fremragende beliggenhed langs den livlige Fuengirola-strandpromenade med betagende udsigt over Middelhavet. Hotellet ligger minutters kørsel fra Malaga Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Occidental Fuengirola

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?