fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Spanien - Malaga

ONA Valle Romano Golf & Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. lejlighed med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Banetype: Park
Long stay
Bo på banen
Eget køkken

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Velkommen til ONA Valle Romano – en fantastisk golfoplevelse kun fem minutter fra Estepona, en by med 24 km fremragende strande og en stor marina, kendt især for sin fremragende mad, kultur og den festlige atmosfære. Indkvarteringen på ONA Valle Romano Golf & Resort har 430 rummelige lejligheder med udsigt over Valle Romano golfbanen og inden for kort afstand til strande og byen Estepona. Lejlighederne er luksuriøst indrettede, udstyret med wi-fi og har fuldt udstyrede køkkener, 2 badeværelser og 2 soveværelser.

Golfbanerne

Golfbaner på Costa del Sol
Valle Romano er en imponerende mesterskabsstandard golfbane designet af den berømte Cabell Robinson (Finca Cortesin, La Cala, La Reserva og mange flere). Den har en fantastisk beliggenhed mellem Middelhavet og bjergene. Banen strækker sig over cirka 6.300 meter fra de gule tees og er designet med European Tour-begivenheder i tankerne. Men den kan spilles af spillere på alle niveauer takket være fem forskellige tee-positioner. De generøse fairways og de store grønne områder med blide, men lange skråninger og et stort antal flagpositioner betyder variation på hver bane. Klubhuset ligger højt på skråningen og har en flot panoramisk udsigt over banen. Restauranten i klubhuset har en bred vifte af lækre retter inspireret af det bedste køkken fra Costa del Sol-regionen og suppleret med et betydeligt vinkort. For at du føler dig hjemme og hjælpe dig med at slappe af efter en anstrengende dag med golf indeholder klubhuset alle faciliteter. De eksklusive omklædningsrum har skabe, brusere og saunaer og er tilgængelige for alle spillere. Der er også et rum til opbevaring af golfudstyr og golfvogne er til rådighed til leje.

Restaurant & Barer

På ONA Valle Romano Golf & Resort kan du se frem til en kulinarisk oplevelse i top klasse. Udforsk autentisk spansk tapas på Clubhouse Valle Romanos udendørs restaurant eller nyd udsøgte retter med panoramaudsigt over golfbanen. Slap af ved poolbaren med forfriskende drinks, og del dine golfoplevelser i loungen. Lad ONA Valle Romano forkæle dine smagsløg og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Spa & Fritid

Du kan nyde en fælles swimmingpool og moderne faciliteter for at sikre et behageligt ophold. On-site faciliteter inkluderer et fitnesscenter med fuldt udstyret motionsrum, padelbane og aktivitetscenter for alle aldre.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. lejlighed med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 8.595,-
1 sep. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 8.595,-
Long Stay ophold
28 nætter inkl. 15 x greenfee (8 x greenfee på Valle Romano + 7 x greenfee på Azata GC)
1 jan. 2024 - 14 feb. 2024fra DKK 13.495,-
15 feb. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 14.195,-
1 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 13.495,-
15 sep. 2024 - 15 nov. 2024fra DKK 14.195,-
Med en køretid på cirka 1 time er vejen fra Malaga lufthavn til Valle Romano ligger hotellet i fornuftig afstand og hurtigt at komme til og fra. ONA Valle Romano er smukt placeret nær byen Estepona, hvilket giver dig nem adgang til byens faciliteter, strande og charmerende omgivelser.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på ONA Valle Romano Golf & Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?