fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tjekkiet

Panorama Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 9.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf inkl. buggy, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
Ubegrænset golf inkl. buggy
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Uforglemmelige øjeblikke – ikke kun på golfbanen Den unikke beliggenhed byder ikke kun på en mesterskabsbane, men også et stort udvalg af aktiviteter til aktiv afslapning og hvile. Panorama Golf Resort byder på indkvartering i luksuriøse og komfortable værelser. Førsteklasses design sammen med smukke udsigter over golfbanen og det maleriske landskab i Posázaví skaber virkelig flotte omgivelser for dit ophold. I hjertet af resortet er der 10 dobbeltværelser og 4 suiter med plads til op til fire senge. Elegante møblerede værelser med unikke udsigter over golfbanen giver gæsterne et vidunderligt sted til golf, afslapning og gode øjeblikke.

Golfbanerne

Unik mesterskabsbane med 27 huller (River, Forest & Meadows), gode træningsfaciliteter og professionel service giver alle golfspillere en uovertruffen oplevelse, som understreges af den panoramiske udsigt over det omkringliggende landskab. Forest Størstedelen af denne bane er omgivet af gamle træer og flotte udsigter over Posázaví og byen Kácov. Det er nødvendigt at tænke nøje over strategien for hvert hul her, vælge hvor man skal placere teeslaget og hvilken kølle man skal bruge til angrebet på greenen. Huller, hvor det er muligt at angribe let, veksler med huller, hvor det er bedst at spille med besindighed og ydmyghed. Meadows Den længste af de ni huller breder sig ud på enge over floden Sázava. Hvert hul har sin magi og du vil blive henrykt over landskabsudsigterne og de uforglemmelige par-3-huller. Spillere, der elsker at slå driveren fra teestedet, vil have en god runde her. Der er nogle huller, hvor du virkelig kan slå langt og hjælpe dig selv til en birdie eller en eagle. River Den korteste og fladeste af de tre ni-hullers baner, River, breder sig omkring floden Sázava og vil tilskynde spillere til at spille præcist mellem vandhazarderne. Greens på begge par-5-huller kan nås med det andet slag efter et godt slag fra teestedet. Smukke udsigter over klipperne i flodens dal er en dejlig udsigt og fuldender runden.

Restaurant & Barer

Med foretrukken anvendelse af lokalt dyrkede ingredienser er filosofien at udnytte de lokale ingredienser og vende tilbage til forfædres gastronomiske rødder. Menuen er primært sammensat omkring produkter fra øko-gården Kozojedy, og Panorama Golf Resort anvender mottoet “fra gården til tallerkenen”.

Spa & Fritid

Panorama Wellness i nærheden af Panorama Golf Resort’s klubhus tilbyder afslappelse og ro takket være de omkringliggende haver og skov. Det nybyggede wellness-center tilbyder tjenester og afslapning til golfentusiaster såvel som andre besøgende. Du finder indendørs pool, indendørs spabad, sauna, dampbad, afslapningsrum og meget mere.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf inkl. buggy, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. ubegrænset golf og inkl. buggyDobbeltværelse
Hele åretfra DKK 9.495,-
Panorama Golf Resort ligger smukt placeret i det naturskønne landskab i nærheden af ​​byen Kácov i Tjekkiet. Resortet er omgivet af maleriske skove og enge og byder på en rolig og afslappende atmosfære, perfekt til en golfferie. Afstanden fra Panorama Golf Resort til Václav Havel Lufthavn i Prag er ca. 80 kilometer, hvilket svarer til cirka en times kørsel i bil.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Panorama Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?