fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Spanien - Malaga

Parador Málaga Golf

4/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 7.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
1 greenfee dagligt
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hvis du elsker golf og drømmer om en fantastisk oplevelse ved havet, er Parador Malaga Golf stedet for dig. Dette charmerende hotel ligger ved siden af golfbanen og byder på direkte udsigt over Middelhavet. Med direkte adgang til en fantastisk hvid sandstrand og nyligt renoveret swimmingpool er dette et lækkert golfresort, der også byder på tennisbaner og gode restauranter. Værelserne kombinerer design og moderne faciliteter til perfektion. Her kan du nyde komforten på værelserne. Alle værelser har egen indgang og udgang til golfbanen samt en eksklusiv terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over havet.

Golfbanerne

Golf er en hjørnesten på Parador Malaga Golf med sin 18-hullers bane, kendt som “Old Course”. Her finder du også en golfskole, 3 putting greens, 2 indspils greens og mulighed for leje af golfkøller, buggy’er og elbiler.

Restaurant & Barer

På Parador Málaga Golf kan du også forkæle dine smagsløg med det berømte andalusiske køkken. Nyd en menu fyldt med de bedste lokale ingredienser, herunder olier fra Antequera-regionen, rørhonning fra La Frigiliana, frugt og grøntsager fra Guadalhorce samt fisk og skaldyr fra kysten.

Spa & Fritid

Parador Malaga Golf ligger kun ti kilometer fra Malagas turistattraktioner og er tæt på populære sommerdestinationer som Torremolinos, Mijas, Puerto Banús og Marbella. Dette gør det til det perfekte sted at nyde sport, sol, strand og nattelivet i kystbyerne.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 30 maj 2024fra DKK 7.995,-
1 jun. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 8.595,-
1 sept. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 7.995,-
7 nætter inkl. 7 x greenfee
1 jan. 2024 - 30 maj 2024fra DKK 9.695,-
1 jun. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 10.595,-
1 sept. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 9.695,-
Parador Málaga Golf tilbyder en idyllisk beliggenhed på Costa del Sol, kun få minutter væk fra Malaga lufthavn og med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Dette elegante hotel og golfresort kombinerer luksus med en spektakulær golfoplevelse. For rejsende, der ankommer fra Malaga lufthavn, er Parador Málaga Golf utroligt bekvemt placeret og kan nås på bare 10-15 minutter, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at minimere rejsetiden efter ankomst.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Parador Málaga Golf

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?