fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Portugal - Lissabon

Marriott Praia D'El Rey Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel/lejlighed med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Praia D’El Rey eller West Cliffs inkl. transfer), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
5 runder
Ekstraordinære træningsfaciliteter
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Værelserne på Marriott Praia D’El Rey emmer af luksus og komfort, skabt med omhyggelig opmærksomhed på detaljerne for at imødekomme gæsternes behov. Indretningen er moderne og elegant, og hvert værelse er designet til at give en afslappende atmosfære. De rummelige værelser byder gæsterne velkommen med smukt udvalgte møbler og stilfulde detaljer. Luksuriøst sengetøj og behagelige senge sikrer en god nats søvn. Privat balkon eller terrasse åbner op for betagende udsigter over det omkringliggende landskab, golfbanen eller det glitrende hav. Moderne bekvemmeligheder som klimaanlæg, gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv tilbyder gæsterne alle de bekvemmeligheder, de behøver. Badeværelserne er elegant udstyret med moderne brusefaciliteter eller badekar og forsynet med luksuriøse toiletartikler. Værelserne på Marriott Praia D’El Rey er en helligdom af ro, og gæsterne kan forvente en behagelig atmosfære, der er perfekt til afslapning og nydelse af resortets fantastiske faciliteter. Opholdet på Marriott Praia D’El Rey er mere end blot indkvartering; det er en invitation til at opleve luksus og gæstfrihed ved den portugisiske kyst. de lækre lejligheder er komplette med fuldt udstyret køkken, klimakontrol, satellit-tv og private balkoner og terrasser, mens alle gæster nyder godt af den fælles swimmingpool.

Golfbanerne

Denne mesterskabsbane ved havet er visuelt fortryllende og tilbyder en spændende spiloplevelse takket være den store hulvariation, som det naturlige landskab udgør. De første ni huller har et klart parklignende præg, der snor sig ind og ud mellem fyrretræerne, mens de sidste ni hører til nogle af de bedste linksbaner i Europa. Signaturhullerne – 13, 14 og 15 – løber langs Atlanterhavskysten og giver fantastiske udsigter over havet, klitterne og tilbage mod fyrreskoven. Banearkitekt Cabell Robinson har designet Praia D’El Rey til at være en komplet golfudfordring med udfordrende, dybe bunkere, bølgende greens og naturlige, rå sandgrænseområder, som står i skarp kontrast til de frodige, grønne fairways. Banen er blevet kåret som Europas syvende bedste af Golf World Magazine. Golfakademiet på stedet har 24 individuelle driving range-båse. Hovedputtegreenen er en af Europas største (900m²) og der er en fairway øvebunker ved siden af driving range-båsene, alt sammen designet for at perfektionere dine færdigheder.

Restaurant & Barer

Marriott Praia D’El Rey tilbyder en kulinarisk oplevelse, der spejler kvalitet og mangfoldighed. Resortets restauranter og barer har til formål at imødekomme gæsternes gastronomiske præferencer med en smagfuld blanding af lokale og internationale retter. The Atlantic Grill: Resortets signaturrestaurant, fortryller gæsterne med en elegant atmosfære og en menu baseret på friske lokale råvarer. Denne lækre restaurant forener kreativitet og tradition for at skabe uforglemmelige gastronomiske øjeblikke. Contato Lobby Bar & Lounge: Et afslappet mødested, hvor gæster kan nyde lette måltider, snacks og forfriskninger i en behagelig atmosfære. Dette er det perfekte sted at slappe af efter en dag med aktiviteter. Emprata Clubhouse: Beliggende tæt på golfbanen, tilbyder en afslappet atmosfære og en varieret menu. Gæsterne kan nyde lækre retter med udsigt over golfbanen. Klubhusets Pool Bar: Perfekt til en forfriskende drik eller lette måltider ved poolen. Denne bar er et ideelt sted at slappe af og nyde solen. Atlantico Pool Bar: En indbydende poolbar, hvor gæsterne kan slappe af med en kølig drink og nyde den afslappede atmosfære ved poolen. Kombinationen af gourmetoplevelser og afslappet spisning gør Marriott Praia D’El Rey til et kulinarisk rejsemål, hvor gæsterne kan forkæle deres smagsløg og nyde en mangfoldig menu i smukke omgivelser.

Spa & Fritid

Praia D’El Rey Resort er hjemsted for et dedikeret tenniscenter med 7 fremragende baner. På wellness delen på hotellet omfatter opvarmede indendørs og udendørs swimmingpools, jacuzzier, en sauna, dampbade, Vichy-brusebad og et veludstyret fitnesscenter. Imens byder det omfattende spa-suite på en lang række specialbehandlinger, herunder massage, aromaterapi, Thalassoterapi, ansigtsbehandlinger og hydroterapi – et fantastisk sted at slappe helt af.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel/lejlighed med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Praia D’El Rey eller West Cliffs inkl. transfer), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 runder golf - Marriott HotelDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 29 feb. 2024fra DKK 9.995,-
1 mar. 2024 - 22 mar. 2024fra DKK 11.395,-
23 mar. 2024 - 30 mar. 2024fra DKK 11.695,-
31 mar. 2024 - 9 maj 2024fra DKK 11.395,-
10 maj 2024 - 4 jul. 2024fra DKK 11.695,-
8 sept. 2024 - 2 nov. 2024fra DKK 11.695,-
3 nov. 2024 - 16 nov. 2024fra DKK 9.995,-
7 nætter inkl. 5 runder golf - Lejligheder ved 4 personerPris ved 4 personer
1 jan. 2024 - 29 feb. 2024fra DKK 8.995,-
1 mar. 2024 - 22 mar. 2024 fra DKK 9.995,-
23 mar. 2024 - 30 mar. 2024fra DKK 9.995,-
31 mar. 2024 - 9 maj 2024fra DKK 9.995,-
10 maj 2024 - 4 jul. 2024fra DKK 9.995,-
8 sept. 2024 - 2 nov. 2024fra DKK 9.995,-
3 nov. 2024 - 16 nov. 2024fra DKK 8.995,-
Tillæg
Ved overnatning på Marriott Hotel: Vælg mellem yderligere 2 baner: Royal Obidos eller Bob Sucesso ekstra for hele ugen. Inkl. transfer for:DKK 800,-
Halvpension:DKK 2.000,-
Marriott Praia D’El Rey Resort, en skjult perle ved Portugals kyst, ligger kun cirka 90 minutters kørsel nordvest for Lissabon lufthavn. Denne ideelle afstand gør det til et let tilgængeligt tilflugtssted for golfere. Omgivelserne omkring Praia D’El Rey er præget af brede sandstrande, dramatiske klipper og et spektakulært kystlandskab. Resortet ligger tæt på den historiske by Óbidos, der tilbyder en charmerende blanding af brostensbelagte gader og middelalderlig arkitektur, hvilket giver gæsterne mulighed for at udforske den rige historie og kultur i området.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Marriott Praia D'El Rey Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?