fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Portugal - Lissabon

Quinta da Marinha Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, fri golf, , fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Ubegrænset golf
Banetype: Park
Bo på banen
2 lækre restauranter

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Quinta da Marinha er et fantastisk 5-stjernet resort, bekvemt beliggende med let adgang fra Lissabon og dens internationale lufthavn. Gæsterne kan vælge mellem det luksuriøse hotel, der er komplet med de mest moderne faciliteter og bekvemmeligheder, eller de lige så komfortable villaer, som er perfekte for større grupper og familier. Hotellet på Quinta da Marinha er sat mod baggrunden af golfbanen og Sintra-bjergene, og det er disse udsigter, der gør din private balkon så speciel. Alle gæsteværelser er udstyrede med satellit-tv, radio, aircondition, pengeskab og et smukt møbleret badeværelse. Hotellet har fremragende faciliteter og er en fantastisk mulighed for din næste golfrejse i Lissabon-området. Alternativt kan du vælge en af Quinta da Marinhas 44 villaer, som tilbyder et fremragende ophold med det ekstra privatliv, som er vigtigt for mange golfspillere. Villaerne har en stor balkon og er udstyret med et rummeligt opholdsområde og et tekøkken, hvilket gør dem til det ideelle valg for din næste selvbetjente golfrejse i Portugal.

Golfbanerne

Banen har for nylig været brugt til en PGA Challenge Tour-begivenhed og tilbyder et fantastisk layout. Med den forbløffende baggrund af Atlanterhavskysten måler banen 6,419 yards fra mesterskabsteestederne og er en fremragende test for enhver spiller, fra professionelle til den mindre øvet golfspiller. Par-71 layoutet er uden tvivl en skjult perle i Europa, hvor du kan nyde en fremragende runde golf, mens du skuer over den klippefyldte Atlanterhavskyst, som gør Portugals vestkyst så speciel. Quinta da Marinha er også det perfekte sted for golfundervisning, hvor de faste PGA-professionelle anvender den samme teknologi, som Tiger Woods bruger til at finpudse sit sving. I 2007 var Quinta da Marinha vært for de bedste spillere fra Challenge Tour som spillested for Estoril Challenge de Portugal, hvor Surrey-golfspilleren Ross McGowan vandt. Selvom meget af Quinta Da Marinha er gennemsyret af skønhed med enestående sceneri af Sintra-bjergene og Atlanterhavet, fortjener det 13. hul en særlig omtale. Den frodige fairway ruller ned mod havet, før du mødes med en green, som besidder nogle spektakulære panoramaudsigter. Dette maleriske par 4 hul er et af de mest berømte huller i portugisisk golf, og det er ikke uden grund, at hullet i mange år blev brugt til at promovere “Golf i Portugal”.

Restaurant & Barer

Restauranten Five Pines er stolt af at servere traditionelle portugisiske retter, men med et moderne præg, i et stilfuldt, moderne restaurantlokale. Restauranten Monte Mar serverer den fineste fisk og skaldyr fra lokale fangster, mens Cosi Fan Tutte er stedet for traditionelt italiensk køkken. Efter din runde kan du slappe af med en drink i Trent Jones Bar, en hyldest til den fantastiske golfbanes skaber.

Spa & Fritid

Quinta da Marinhas Health Club er lille og enkel, men giver dig mulighed for at nyde en grundig træning eller simpelthen slappe af og nyde omgivelserne. Komplekset omfatter swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage, schweiziske og tropiske brusere samt et motionscenter. De, der trænger til ekstra forkælelse, bør tage til Ritual Spa, som specialiserer sig i luksuriøse ansigts- og kropsbehandlinger. For dem, der aktivt ønsker at nyde omgivelserne og naturen, har hotellet guidede løbeture til deres gæster.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, fri golf, , fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 runder golfDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 8.995,-
1 apr. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 9.995,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.995,-
Tillæg:
Semi All-inclusive:DKK 3.800,-
Mulighed for egen villa - spørg til pris
Quinta da Marinha, et eksklusivt resort på Portugals solrige kyst, indtager en fortryllende position mellem Atlanterhavets bølger og det grønne landskab. Med en kort afstand på cirka 35 kilometer fra Lissabon lufthavn tilbyder dette resort let adgang fra lufthavnen, hvilket gør det til et ideelt valg for golfspillere.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Quinta da Marinha

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?