fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Portugal - Lissabon

Royal Óbidos Spa & Golf Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 8.695
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3/4 runder golf (vælg mellem Royal Óbidos, Praia D’El Rey, West Cliffs and Bom Sucesso golfbaner), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Lækker seaside bane
Top træningsfaciliteter
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hotellet er et lille, men yderst luksuriøst sted. Hotellet har 36 dobbeltværelser, alle med balkoner, der vender ud mod Obidos-lagunen, golfbanen eller Atlanterhavet. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, gratis Wi-Fi og en minibar med espressomaskine. Hvert værelse er designet med omhu for at give alle gæster en mindeværdig oplevelse i smukke omgivelser. Indretningen er moderne og elegant. Der findes også lejligheder til 2 – 4 personer, spørg efter pris.

Golfbanerne

Den betagende Royal Óbidos Golfbane på stedet er designet af Seve Ballesteros og beskrevet af ham som et ‘stort og vidunderligt sted’. Det er en udfordrende bane, der tilbyder et spektakulært udvalg af huller og et topmoderne klubhus med smuk udsigt over banen og havet, som man kan nyde. Andre baner i nærheden inkluderer Praia D’el Rey og Bom Sucesso. Royal Óbidos er en par 72-golfbane, der måler 7100 yards, hvilket er en sand prøve af golf for spillere på alle niveauer. Denne golfbane er udfordrende fra starten med en svær højrehånds dogleg, men du vil blive belønnet med et spektakulært udvalg af huller, mens du arbejder dig rundt på denne spændende bane. Det topmoderne klubhus byder på en fantastisk udsigt over golfbanen og havet. Du kan slappe af med en forfriskende drink fra spikebaren efter din runde på den rummelige veranda. Der er også en restaurant og proshop for at sikre, at du har alt, hvad du behøver under din runde på Royal Óbidos.

Restaurant & Barer

Cobalt Restaurant har en dynamisk menu og tilbyder et udvalg af fantastiske vine, som du kan nyde med dit måltid, mens du ser ud over golfbanen og havet. Der er tre barer på hotellet; Cobalt Baren, Lobby Baren & Pool Baren, som alle tilbyder et godt udvalg af drikkevarer. Der er også Legend Restaurant og Bar i golfklubhuset, hvor golfspillere kan nyde en bred vifte af menuer efter en runde.

Spa & Fritid

På hotellet har du Mandalay Spa, som er designet og inspireret af vandelementet. Det fokuserer på havet og de omkringliggende Obidos-laguner for at give gæsterne en følelse af ro og afslapning. Der er en række eksklusive behandlinger baseret på indisk ayurvedisk medicin og Royal Thai healing. Der er også en opvarmet indendørs pool, dampbad, finsk sauna og et afslapningsrum.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3/4 runder golf (vælg mellem Royal Óbidos, Praia D’El Rey, West Cliffs and Bom Sucesso golfbaner), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 29 feb. 2024fra DKK 8.695,-
1 mar. 2024 - 18 jul. 2024fra DKK 9.795,-
8 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.795,-
7 nætter inkl. 5 x greenfee
1 jan. 2024 - 29 feb. 2024fra DKK 10.195,-
1 mar. 2024 - 18 jul. 2024fra DKK 11.795,-
8 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 11.795,-
Tillæg:
Fri golf pr. dag: DKK 200,-
Royal Óbidos Spa & Golf Resort er elegant placeret på Portugals Silver Coast og byder på en betagende beliggenhed, der kombinerer ro og luksus. Med en afstand på omkring 80 kilometer fra Lissabon lufthavn er resortet dejligt nemt at besøge. Omgivelserne omkring Royal Óbidos byder på det bedste af Portugals naturskønhed. Resortet er omgivet af den verdensberømte Royal Óbidos Golf Course, der ikke kun tilfredsstiller golfentusiaster, men også giver en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og det omkringliggende landskab. Den nærliggende by Óbidos, med sine brostensbelagte gader og historiske charme, tilføjer en ekstra dimension til gæsternes oplevelse. Gæster kan udforske den gamle borg, besøge lokale butikker og nyde den autentiske portugisiske atmosfære.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Royal Óbidos Spa & Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?