fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Malaga

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, ubegrænset golf på Villa Padierna GC (vælg mellem Alferini, Flamingos og Tramores), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

54 huller
Ubegrænset golf
Banetype: Park
Bo på stranden
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende direkte ved stranden finder du Sol Marbella Estepona Atalaya Park, som er et 4-stjernet hotel, der ikke kun er kendt for sine elegante værelser, men også for den betagende udsigt over kystlinjen fra mange af dem. For dem som søger værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten, er Sol Marbella Estepona Atalaya Park stedet.

Golfbanerne

Los Flamingos Golf Course er en imponerende designet af den anerkendte arkitekt Antonio García Garrido. Banen byder på en spektakulær udsigt over Middelhavet og den omkringliggende natur. De 18 huller fordeler sig elegant på det kuperede terræn og udfordrer golfspillere med strategisk placerede vandhazarder og bunkers. Los Flamingos er kendt for sin skønhed og tekniske krav. Alferini Golf Course er en mere udfordrende bane og strækker sig over 18 huller på samlet 6.641 meter. Den er designet af Cristóbal Guerrero og Antonio García Garrido og er kendetegnet med sin imponerende længde og varierede layout. Banen byder på brede fairways, men kræver præcision og dygtighed, især når man nærmer sig de velbeskyttede greens. Alferini er kendt for sin naturskønne skønhed og krævende design. Tramores Golf Course tilbyder en mere afslappet og underholdende runde golf. Denne par 3 bane er designet af Gonzalo Ferández-Castaño og er perfekt for golfspillere på alle niveauer. Tramores kombinerer tekniske udfordringer med smukke omgivelser og er ideel for dem, der ønsker en mere afslappet golfoplevelse.

Restaurant & Barer

Med to restauranter og fire barer garanterer resortet en madoplevelse for enhver smag. Blandt disse findes det lækre “Restaurante Buffet Verbena” og det eksklusive “Restaurante Parole”, hvor italienske middage serveres efter forudgående reservation. Når du skal slappe af, vil en af hotellets barer være en god mulighed for at nyde en kold forfriskning.

Spa & Fritid

Stort poolområde, lækkert wellness-område, topmoderne fitnesscenter og meget mere venter på at berige dit ophold.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, ubegrænset golf på Villa Padierna GC (vælg mellem Alferini, Flamingos og Tramores), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. ubegrænset greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 27 mar. 2024fra DKK 9.995,-
31 mar. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 10.695,-
1 maj 2024 - 24 maj 2024fra DKK 10.395,-
25 maj 2024 - 21 jun. 2024fra DKK 10.995,-
8 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 10.995,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.395,-
Sol Marbella Atalaya Park har en fortryllende beliggenhed på Costa del Sol, Spanien, helt ned til Middelhavet og tilbyder en perfekt kombination af skønhed og bekvemmelighed. Hotellet ligger ca. 60 km. fra Malaga lufthavn

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?