fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tyrkiet

Titanic Deluxe Belek

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.695,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Banetype: Park/Links
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Med 600 værelser, uovertrufne faciliteter og en smuk beliggenhed, vil du have svært ved at finde en bedre base for din ferie andre steder. Dette gælder for både golfere og ikke-golfere. Resortet tilbyder et væld af muligheder; fra afslapning i spaen til forskellige sports- og aktivitetsmuligheder på stedet. Som standard kommer hver af disse smukt indrettede værelser med aircondition, minibar, kaffemaskine, LED-tv, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks. Kort sagt alt hvad du behøver for at få mest muligt ud af din ferie.

Golfbanerne

Cullinan Links Golf Club ligger lige ved hotellet og tilbyder 2 x 18 hullers golfbane, hvor de to baner Aspendos og Olympos indbyder til god golf med fantastisk natur hele vejen rundt. Oplev det gennemførte klubhus, som er en oplevelse i sig selv med flot udsigt over de to baner og et lækkert og inspirerende menukort, som også er omfattet all inclusive.

Restaurant & Barer

Vin og spisning er noget, der er synonymt med Titanic Deluxe. Der er intet mindre end 10 restauranter på resortet, herunder hotellets hovedrestaurant, La Paglia – en italiensk a la carte restaurant, og Hasir, som serverer lokal tyrkisk mad. Derudover er der 14 forskellige barer med hver deres unikke oplevelser.

Spa & Fritid

Som gæst kan I gøre fuld brug af de mange pool- og strandbarer, den lokale irske pub og endda hotellets natklub Eternity. Hotellets BeFINE Spa tilbyder en unik afslapningsoplevelse. Vælg mellem en række forskellige behandlinger, lækre afslapningspools, en saltvandspool, tyrkiske bade og masser af andre muligheder. Du kan spille tennis og endda svømning i deres pool med olympiske mål. Derudover er der også et to-etagers fitnesscenter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 10 jun. 2024fra DKK 12.495,-
1 sep. 2024 - 16 okt. 2024 (overseeding mellem 9 sep. - 6 okt. 1 bane åben i perioden)fra DKK 13.995,-
17 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 13.595,-
1 nov. 2024 - 20 nov. 2024fra DKK 12.495,-
21 nov. 2024 - 22 dec. 2024fra DKK 9.695,-
Som et af de fineste resorts langs kysten ligger Titanic Deluxe Belek cirka 30 minutters kørsel øst for Antalya lufthavn. Der er privat transfer inkluderet til/fra lufthavn. Oplev det ultimative i luksus, service og komfort ved Titanic Deluxe Belek – stedet, hvor detaljen er med til at gøre din golfferie i Tyrkiet unik.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Titanic Deluxe Belek

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?