fbpx
Skip to content Skip to footer

“Long Stay” golfophold i det skønne Malaga-område

Oplev det ultimative for golfentusiaster med ”long stay” golfophold med Verti Golf Tours i det skønne Malaga-område! Dette er ikke bare en ferie; det er en livsstil, hvor du kan nyde det skønne vejr og hengive dig til fantastisk golf på flotte baner. Malaga forkæler dig ikke kun med solskin året rundt, men også med en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Vores ”long stay” golfophold tilbyder dig ikke blot et afbræk fra det danske vejr, men en chance for at fordybe dig i en verden af grønne fairways og udfordrende huller. Forestil dig at vågne op til solens stråler, klæde dig på i dit foretrukne golf outfit og drage ud på banen, hvor hvert slag er en fornøjelse.
Fra begyndere til erfarne golfspillere vil du finde baner, der udfordrer og belønner dig. Efter en dag på banen kan du slappe af i de luksuriøse omgivelser og nyde de lækre lokale retter.

  • Når du har en fridag fra golfen, bør du udforske områdets kulturelle og historiske arv eller nyde de lækre strande.
  • Besøg den store katedral i Malaga og den flotte havnefront eller gå en tur i de gamle gader i midtbyen.
  • Derudover ligger der, i de flotte hvide landsbyer i bjergene, historiske perler, som er værd at aflægge et besøg.

Grib chancen for at kombinere din passion for golf med det sublime vejr og den unikke charme i dette område. Vores long stay golfophold er skræddersyet til at levere den ultimative kombination af golf og afslapning, så du kan skabe minder, der varer livet ud. Så hvorfor nøjes med mindre?

Herunder finder du 2 gode forslag til jeres næste ”long stay” ophold
(klik på billedet for at downloade tilbuddet).